Η συγκέντρωση του Άγγελου Τσιγκρή στην Κάτω Αχαΐα

Στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο συνεστιάσεων «Τα πεύκα» ο πρ. Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άγγελου Τσιγκρή , με λόγο άμεσο και κατανοητό παρουσίασε στους Αχαγιώτες πολίτες τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίαςκαι ξεδίπλωσε με αδρές γραμμές το σχέδιο της νέας Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να οδηγήσει την Ελλάδα περιοχή μας στην οδό της εξωστρέφειας, της προσέλκυσης επενδύσεων και της οικονομικής ανάκαμψης.

Ο κ. Τσιγκρής στάθηκε στην ανάγκη δημιουργίας νέων πραγματικών θέσεων εργασίας για όλους, κάτι που εγγυάται το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να ξεκινήσει η επιστροφή των νέων οικονομικών μεταναστών, στην πατρίδα μας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, που γέμισαν ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα συνεστιάσεων, ήταν η πολιτευτής της Ν.Δ. Γεωργία Ντάτσικα, ο πρ. Δήμαρχος Δύμης Διονύσης Γκοτσούλιας, αιρετοί της περιοχής, πρόεδροι συλλόγων, φορεών κ.ά.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Εν τω μεταξύ, ανοικτή πρόσκληση στους πολιτικούς του φίλους απευθύνει ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής για την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Πάτρα, που θα πραγματοποιηθεί για την Τετάρτη 3 Ιουλίου (ώρα 20.30) στον χώρο της Πλαζ.

Την ίδια ώρα, η περιοδεία του Άγγελου Τσιγκρή σε ολόκληρο το νομό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Σε κάθε πόλη και χωριό της Αχαΐας βρίσκεται ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπου μεταφέρει το μήνυμα νίκης του κόμματος και καλεί τους πολίτες να δώσουν πανηγυρική αυτοδυναμία στον επόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε φωτο


Πηγή