Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας!

Προσπάθεια για την δημιουργία ‘Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας», ξεκίνησε από την διοίκηση, εργαζόμενους και απλούς πολίτες που θέλουν να προσφέρουν να στηρίξουν την Νοσηλευτική Μονάδα.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση, για την δημιουργία του συλλόγου ‘Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας’, στην αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η τοπική κοινωνία θέλει και μπορεί να στηρίζει τις κοινωνικές της δομές και να συνεργάζεται για το κοινό όφελος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθεί το κείμενο Αρχών και στόχων του Συλλόγου, θα κατατεθεί η πρόταση του καταστατικού, θα οριστεί η 5μελης ιδρυτική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από ιδρυτικά μέλη του συλλόγου και θα οργανώσει την Ιδρυτική συνέλευση στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και θα διεκπεραιώσει τις απαιτούμενες ενέργειες για τη νομική και οργανωτική μορφή του Συλλόγου.

Επίσης, θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί ο τρόπος εγγραφών και συμμετοχής στον Σύλλογο και θα τεθούν και άλλα θέματα, ως κυρίαρχη και ενεργή ομάδα μελών ενός αυτόνομου συλλόγου.


Πηγή