Καταγγελία σοκ! Κυτταρολογικό κέντρο Νοσοκομείου Κέρκυρας με «έδρα» την Πάτρα.

Υγεία Καταγγελία σοκ! Κυτταρολογικό κέντρο Νοσοκομείου Κέρκυρας με «έδρα» την Πάτρα.

Οι κυτταρολογικές εξετάσεις στέλνονται στην Πάτρα για να κάνει διάγνωση η αποσπασμένη κυτταρολόγος – Γιατρός του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Και μπορεί το Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας αυτή την στιγμή να έχει από τα πιο καλά εξοπλισμένα κυτταρολογικά εργαστήρια στην χώρα ωστόσο η μοναδική κυτταρολόγος βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια στην Πάτρα!

Αυτό κατήγγειλε ο πρώην Διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Κυριάκος Χαΐνης με δηλώσεις του στο Corfutv στο πλαίσιο της εκπομπής ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως είπε: «Έχουμε ένα από τα πιο καλά εξοπλισμένα κυτταρολογικά κέντρα το οποίο είναι στελεχωμένο με μία κυτταρολόγο η οποία βρίσκεται στην Πάτρα. Η Διοίκηση στέλνει τα καρκινικά κύτταρα να τα δει η κυτταρολόγος στην Πάτρα την στιγμή που η οργανική της θέση είναι εδώ. Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να στέλνει η Διοίκηση τα κυτταρολογικά υλικά στην Πάτρα. Το γεγονός αυτό το καταγγέλλω επίσημα και μάλιστα έχω στείλει έγγραφο στην Διοίκηση ότι είχα πρόβλημα για την διάγνωση καρκίνου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Χαΐνη.


Πηγή