Λευκίμμη: Παραλίγο να του βγάλει το μάτι με πέτρα που πέταξε.

Αστυνομικό ρεπορτάζ Λευκίμμη: Παραλίγο να του βγάλει το μάτι με πέτρα που πέταξε.

Επίθεση με πέτρα στο κεφάλι δέχτηκε χθες το βράδυ ένας 55χρονος οδηγός λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από οδηγό αυτοκινήτου, σύμφωνα με καταγγελία που έχει κάνει ο ίδιος ο οδηγός στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο οδηγός του λεωφορείου, όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ στην Λευκίμμη, στην θέση Παναγιά, όταν προσπάθησε να περάσει τον δρόμο εκτελώντας το δρομολόγιο της γραμμής. Ωστόσο Ι.Χ. αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο παράνομα κλείνοντας ουσιαστικά τον δρόμο. Αμέσως αρκετοί οδηγοί, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο για τουλάχιστον μισή ώρα, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Αφού δεν τον έβρισκαν σήκωσαν με τα χέρια τους αυτοκίνητο έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος. Από τα πρώτα οχήματα που πέρασαν ήταν το λεωφορείο.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει ο 55χρονος, στην επόμενη στάση που έκανε για να αποβιβάσει κόσμο ο οδηγός του Ι.Χ. που φέρεται να είχε ακολουθήσει το λεωφορείο, επιτέθηκε στον οδηγό πετώντας του πέτρα στο κεφάλι και τραυματίζοντας τον.

Ο οδηγός κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης και στο Τμήμα Τάξης, ενώ οδηγήθηκε και για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.


Πηγή