Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας – Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη αποχή παρατηρείται μέχρι ώρας στο β' γύρο των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών, με την προσέλευση να είναι αρκετά μικρή από το πρωί, σχεδόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Πάτρας.

Η μικρή προσέλευση δεν άλλαξε ούτε και τις μεσημεριανές ώρες και μένει να δούμε αν τελικά θα σημειωθούν "ουρές" το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες και μειωθούν τα ποσοστά της αποχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα από τα εκλογικά κέντρα του σχολικού συγκροτήματος του Στρούμπειου από τα 480 άτομα που είναι εγγεγραμμένα είχαν πάει μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι μόλις τα 127.

Παρόμοια ήταν τα ποσοστά αποχής και σε άλλα εκλογικά τμήματα της πόλης. Πέρα από την προσέλευση του κόσμου, πρόβλημα παρατηρείται για ακόμα μία φορά και με τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που απουσιάζουν, όπως έγινε και την περασμένη Κυριακή.

Σχεδόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Πάτρας δεν υπάρχουν εφορευτικές επιτροπές, παρά μόνο δικαστικός αντιπρόσωπος και γραμματεία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και αυτή την Κυριακή τα εκλογικά τμήματα είναι χωρισμένα στα δύο, ψηφίζοντας στο Α' για την Περιφέρεια και στο Β' για τον Δήμο.

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr από τα εκλογικά τμήματα της Πάτρας:

Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες Μεγάλη η αποχή στα εκλογικά τμήματα της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες


Πηγή