Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο)

Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο)

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα στο χώρο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "Άμπετ Χασμάν" η καλοκαιρινή εκδήλωση του Κέντρου.

Παρόντες στην γιορτή, ήταν ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Θόδωρος Τουλγαρίδης, που απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου, Βικτωρία Αξιώτη και Γκέλυ Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αριστοτέλης Σμαϊλης και βέβαια γονείς και φίλοι των παιδιών.

Οι παραβρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα με αθλητικές δράσεις, παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια από τη χορωδία και θεατρική παράσταση με τίτλο "Η γοργόνα και το μαγικό κοχύλι" που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του κέντρου μαζί με τους εργαζόμενους.

Η γιορτή έκλεισε με μπουφέ και λαϊκό γλέντι.

Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο) Με επιτυχία η γιορτή του ΚΔΑΠ Άμπτετ Χασμάν (φωτο)


Πηγή