Μιχ. Κατρίνης: «Μητσοτάκης και Τσίπρας εκβιάζουν τους πολίτες με κούφια λόγια και επιχειρήματα»

Σφοδρή επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και Σύριζα εξαπέλυσε ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Τόνισε ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας προσπαθούν να στήσουν ένα νέο δικομματισμό,τη στιγμή που και οι δύο είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.

‘’ Ο κ.Μητσοτάκης ενώ του έχει προσφέρει την αυτοδυναμία ο ίδιος ο κ.Τσίπρας, δεν αρκείται σε αυτήν. Ζητά από τους πολίτες λευκή επιταγή, τους εκβιάζει με προσφυγή στις κάλπες το Δεκαπενταύγουστο για να τους υφαρπάξει την ψήφο.

Από την άλλη πλευρά ο κ.Τσίπρας επισείει τον κίνδυνο να επιστρέψει η Δεξιά για να εγκλωβίσει δημοκρατικούς πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο τους. Με τη διαφορά ότι η Δεξιά επιστρέφει με τη βοήθεια του κ.Τσίπρα, που εφάρμοσε τις πιο δεξιές και συντηρητικές πολιτικές.

Και οι δύο εκβιάζουν τους πολίτες με κούφια λόγια και επιχειρήματα’’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι:

΄΄Το δίλημμα στην κάλπη της 7ης Ιουλίου δεν είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας.

Είναι Κίνημα Αλλαγής ή περιπέτειες και παρακμιακά φαινόμενα.

Η ψήφος των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος λογικής και ελπίδας για το αύριο.

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος για το μέλλον

Γιατί το μέλλον αυτής της χώρας δεν μπορεί να είναι ούτε ο κ.Τσίπρας ούτε ο κ.Μητσοτάκης.

Η πατρίδα μας δεν αντέχει μια ανεξέλεγκτη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Δεξιάς που θα κατεδαφίσει ότι απέμεινε. Όπως δεν αντέχει και τον Σύριζα, τον απαξιωμένο Σύριζα που από τη στιγμή που δεν έχει αφήγημα και πρόγραμμα θέλει να κάνει αντιπολίτευση μαζί με το Ρουβίκωνα , με τις πρακτικές του Ρουβίκωνα.’’


Πηγή