Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου στην Κεφαλονιά

Έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, στο Αργοστόλι

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» μεταδόθηκαν αποκλειστικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο της Σινέντ ΜακΝαμάρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για το 20χρονο μοντέλο που έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η 20χρονη Αυστραλέζα, πέθανε στην πολυτελή θαλαμηγό Mayan Queen IV, η οποία ανήκε στον Μεξικάνο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Alberto Bailleres, που εργαζόταν τότε στο νησί του Ιονίου.

Capture11

Το Λιμεναρχείο Αργοστολίου είχε ενημερωθεί από επιβάτη ιδιωτικού σκάφους ότι μία νεαρή κοπέλα είχε κρεμαστεί με σχοινί στο πίσω μέρος της πολυτελούς θαλαμηγού. Οι αρχές εντόπισαν στο σημείο τη νεαρή κοπέλα, η οποία έφερε κακώσεις στον αυχένα και το λαιμό της, σε κωματώδη κατάσταση.

Η νεαρή Αυστραλέζα είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κεφαλονιάς και από εκεί το επόμενο πρωί σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα. Όμως,το μοντέλο κατέληξε κατά την διάρκεια της αεροδιακομιδής του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» μεταδόθηκαν αποκλειστικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο σώμα της Σινέντ ΜακΝαμάρα. «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που είχε αναλάβει τις ιστολογικές εξετάσεις, τον κύριο Ηλία Μπογιόκα, η κοπέλα δεν είχε πιει ούτε αλκοόλ, δεν έπαιρνε καμία φαρμακευτική αγωγή, ούτε βρέθηκε κάποια ναρκωτική ουσία. Οι εξετάσεις δηλαδή ήταν καθαρές…», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr


Πηγή