Νεκρός ο 22χρονος Γιώργος Λάμπρου σε τροχαίο

Ασύλληπτης σκληρότητας είναι το παιγνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 22χρονο Γιώργο Λάμπρου με καταγωγή από τα Δουνέικα Αμαλιάδας, που τα ξημερώματα της Τρίτης άφηνε την τελευταία του πνοή στον δρόμο της Αθήνας…

Το ρολόι έδειχνε 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης και ο άτυχος 22χρονος -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω στην διαχωριστική νησίδα στη Θηβών.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο… Όμως ήταν χήδη αργά καθώς ο Γιώργος Λάμπρου είχε αφήσει λίγο νωρίτερα την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος που μεγάλωσε στην Κιβωτό του Κόσμου, ζούσε τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα μαζί με τον δίδυμο αδελφό του καθώς και τον μικρότερο αδελφό τους. Εργαζόταν ως ταχυμεταφορέας σε κατάστημα εστίασης.

Πολύ γρήγορα η τραγική είδηση έφθασε στην γενέτειρά του, τα Δουνέικα. Μια ολόκληρη κοινωνία συγκλονισμένη, ένα χωριό βυθισμένο στο πένθος και ένας πατέρας με ένα.. «γιατί;». Όλοι κάνουν λόγο για ένα παιδί πάντα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Με όρεξη για δουλειά και ζωή… Ζωή που δεν πρόλαβε να τη χαρεί και να τη ζήσει καθώς εκείνη η βόλτα με το κάμπριο αυτοκίνητο του, έμελε να ήταν και η τελευταία. Το μεσημέρι της Πέμπτης τελέστηκε και η κηδεία του άτυχου 22χρονου, στα Δουνέικα.Πηγή: patrisnews.com


Πηγή