Νταβλούρος : Στήριξη στον θεσμό της οικογένειας

«Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο ελληνισμός τις επόμενες δεκαετίες είναι η ραγδαία δημογραφική συρρίκνωση. Αν δεν παρθούν τώρα δραστικά μέτρα, τόσο για την αύξηση των γεννήσεων όσο και για την ανακοπή του κύματος της μετανάστευσης των νέων μας, η Ελλάδα θα μετατραπεί σύντομασεμια χώρα γερόντων. Και μια χώρα με περισσότερους παππούδες από εγγόνια, περισσότερους συνταξιούχους από εργαζόμενους, δεν έχει κανένα μέλλον! Για την αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ η στήριξη των γεννήσεων και την επιστροφής των νέων που έφυγαν είναι βασικήπροτεραιότητα».

Τα παραπάνω τόνισε o υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας, σε συγκέντρωση γυναικών στο ξενοδοχείο «PATRA PALACE».

Ο Αχαιός πολιτικός αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων, που παρουσίασε πρόσφατα με το πρόγραμμα της Ν.Δ. ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και σημείωσε με έμφαση: « Η αυριανή κυβέρνηση Μητσοτάκη θα στηρίξει έμπρακτα τον θεσμό της οικογένειας και τις γεννήσεις.Για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται θα δίνεται το ποσό των2.000 ευρώ, ενώ για κάθε παιδί θα αυξάνεται το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ. Κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός παιδικού σταθμού και παράλληλα θα γίνει άμεση επαναφορά των πολυτεκνικών επιδομάτων εκεί που ήταν πριν τις περικοπές του 2018, με στόχο να αποκατασταθούν, με βάση την πορεία των δημοσιονομικών, στα προ κρίσης επίπεδα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις μητέρων, τα παιδιά των οποίων έχουν φύγει για δουλειά στο εξωτερικό, ανέφερε: «Με το επενδυτικό σοκ που βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματός μας, θα μπορέσουμε όχι μόνον να κρατήσουμε τους νέους μας στο τόπο τους, αλλά και να επιστρέψουν πολλοί από όσους έφυγαν».

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ K. AXAIA

Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Νταβλούρος θα μιλήσει συγκέντρωση στην Κάτω Αχαϊα (8.30 μ.μ., άιθουσα Σέρμπος)

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Τα πολιτικά γραφεία του κ. Νταβλούρου, λειτουργούν:

-ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Γεροκωστοπούλου 22 (1οςόροφος): Τηλ: 2613/027598

-ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: Κλεομένους Οικονόμου 32, Τηλ: 6993/860232


Πηγή