Ολοκληρώνεται η δεύτερη πράξη της πολιτικής αλλαγής- Της Χριστίνας Αλεξοπούλου*


Σχετικά με το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, η Χριστίνα Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια νέα ημέρα ανατέλλει σήμερα για την Ελλάδα. Μια ημέρα πιο φωτεινή, ζωγραφισμένη με το γαλάζιο της πατρίδας μας, το οποίο κυριαρχεί πλέον στον πολιτικό χάρτη, όσο ποτέ άλλοτε.

Με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ολοκληρώνεται η δεύτερη πράξη της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, που σύντομα έρχεται. Όπως και στην πρώτη πράξη, τις Ευρωεκλογές, το όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια άλλη, καλύτερη Ελλάδα, εγκρίνεται καθολικά από τις δυνάμεις της δημιουργίας και της προόδου. Της πραγματικής προόδου.

Οι νέοι επικεφαλής των Δήμων και των Περιφερειών, οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, τίθενται στην υπηρεσία των πολιτών. Αναλαμβάνουν, δε, τη διακυβέρνηση Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που από το 2015 έχουν παραμεληθεί από το κράτος, ενώ πλέον αντιμετωπίζουν και τον κίνδυνο της ακυβερνησίας, λόγω των συνεπειών της εφαρμογής της λεγόμενης απλής αναλογικής.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους της παράταξής μας σε Δήμους και Περιφέρειες, για τον καλό αγώνα που έδωσαν και που δώσαμε μαζί τους. Θερμά συγχαρητήρια και στον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος έκανε τη μεγάλη ανατροπή, δικαιώνοντας τις προσπάθειες όσων τον στηρίξαμε και αγωνιστήκαμε πλάι του, από την αρχή και ως τη νίκη.

Στις εθνικές εκλογές που έρχονται, η Ελλάδα και η Αχαΐα αλλάζουν σελίδα», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

*Η Χριστίνα Αλεξοπούλου (www.xalexopoulou.gr) είναι Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας της Αχαΐας, Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εκλεγμένη με την παράταξη που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.


Πηγή