Ολυμπιακός Ζαχάρως: «Έφυγε» ο πατέρας του Γ. Μπάδα

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, από τα χτυπήματα της μοίρας δεν έχει προηγούμενο! Το μεσημέρι της Τετάρτης, στα όσα δυσάρεστα έχουν συμβεί φέτος στο σύλλογο, ήρθε να προστεθεί και ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Μπάδα (ψυχή φέτος του Ολυμπιακού Ζαχάρως), Δημήτρη Μπάδα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο, και βύθισε στην θλίψη τον Γιώργο και τον αδελφό του Κώστα, τις οικογένειες τους, και όλους τους φίλους τους!

Καθώς ήταν ένας από τους πλέον δραστήριους επιχειρηματίες στη Ζαχάρω! Από την πρώτη στιγμή, διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Ζαχάρως βρίσκονται στο πλευρό του Γ. Μπάδα εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια και την στήριξή τους. Η κηδεία του πατέρα του, θα γίνει αύριο στις 12 μ. μ. στον Ι. Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Ζαχάρως .

Η «Πατρίς σπορ» εύχεται στον Γιώργο και στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια, και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

*Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ξενοφώντα Κρεστένων, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Γ. Μπάδα και τους οικείους του.


Πηγή