«Ο Αγνώμων θυροφύλαξ», γράφει ο Διονύσης Μάμαλος.

Κοινωνία «Ο Αγνώμων θυροφύλαξ», γράφει ο Διονύσης Μάμαλος.

Για να είσαι άνθρωπος του πνεύματος και της εκκλησίας, βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτεις τα χαρακτηριστικά της σοβαρότητας, της μετριοπάθειας και κυρίως να μην είσαι αμοραλιστής και σε καμία περίπτωση… βαστάζος!!!

Ένας νέος (όχι απαραιτήτως σε ηλικία) πολιτικός, ο οποίος βασίζεται στην λάσπη και στην συκοφαντία νομοτελειακά θα αποτύχει… Και θα αποτύχει γιατί αντιφάσκει με την εικόνα που προσπαθεί να μεταφέρει προς τα έξω… Αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι»…

Ναι, είναι ο ίδιος που στο παρελθόν “πρόδωσε” – “παρέδωσε” ακόμα και τον Επίσκοπο του. Είναι ο «φίλος» που συκοφαντεί ανθρώπους που τον βοήθησαν να ξεκινήσει την καριέρα του (τρομάρα του)… Ατσαλάκωτος και έχοντας την εντύπωση ότι έχει ακόμα και το “αλάθητο του Πάπα”, με αλαζονεία και αμετροέπεια, κατηγορεί δεξιά και αριστερά τους πολιτικούς του αντιπάλους… Θεωρεί ότι πλέον στην πλευρά των νικητών, είναι «άτρωτος» και αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο και εαυτό. Δεν είναι άλλος από τον γνωστό “θυροφύλακα της βασίλισσας”.

Γιατί: “Ει ο Θεος μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών”.


Πηγή