Πάτρα: Έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για τζιπ που διανέμει ανήλικους επαίτες!

Η παιδική επαιτεία οργιάζει στην Πάτρα και στην Αστυνομία έχουν ξεκινήσει έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις μαρτυρίες που έχουν φτάσει για την ύπαρξη ενός τζιπ που κάνει διανομές παιδιών σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, πριν από μερικές μέρες εντοπίστηκε ένα τζιπ να παραλαμβάνει τέσσερις ανήλικους Ρομά (αγόρια και κορίτσια) που επαιτούσαν την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το όχημα συνέχισε την πορεία του και άφησε τα παιδιά που είχε παραλάβει στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Από την έρευνα που έχει ξεκινήσει οι αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη και το οδηγό του τζιπ που διαμένει στην περιοχή των Βραχνείκων. Μάλιστα, με βάση την έρευνα αυτή οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι ανασφάλιστο.

Θυμίζουμε ότι παρόμοιες μαρτυρίες είχαν φτάσει στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης παλιότερα, τότε που μιλούσαν για ένα λευκό βανάκι που άφηνε και παραλάμβανε παιδιά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Όλα αυτά τα στοιχεία πάντως καταλήγουν ότι η παιδική επαιτεία στην Πάτρα είναι καλά οργανωμένη και ότι θα πρέπει να βρεθούν εκείνα τα στοιχεία που την συνδέουν με το οργανωμένο έγκλημα και την παραβατικότητα.


Πηγή