Πάτρα: Ευχαριστήρια δήλωση της Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου για τις εκλογές

Η Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου σε δήλωση της αναφέρει:

"Η Λαϊκή Ετυμηγορία, όταν αυτή εκφράζεται μέσα από την κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας, που δεν είναι άλλη από τις εκλογές, είναι πάντοτε σεβαστή από όλους.

Η εκλογική διαδικασία ανέδειξε Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη και Δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη, τους οποίους συγχαίρω, εύχομαι καλή θητεία και απευθύνω ταυτόχρονα μήνυμα:

Στον κ. Φαρμάκη από τα νέα του καθήκοντα ως Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, να σκύψει πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εργατική Τάξη στην περιοχή μας.

Στον κ. Πελετίδη από τη νέα του θητεία ως Δημάρχου Πατρέων, να λειτουργήσει ενωτικά και αλληλέγγυα για όλους τους Πατρινούς, με βάση τις αρχές της Δημοκρατίας.

Προσωπικά μιλώντας, είμαι υπερήφανη που συμμετείχα στον Συνδυασμό «Πάτρα – Πρωτεύουσα Ξανά» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Διανύσαμε ένα ταξίδι έντιμο, καθαρό με Όραμα γεμάτο Ελπίδα για την Πόλη μας και το κοινό καλό.

Από τα βάθη της καρδιάς, ευχαριστώ, όσους με στήριξαν, με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ την Οικογένειά μου που στηρίζει τον Αγώνα μου σε κάθε μετερίζι.

Ευχαριστώ τους Συνεργάτες μου, όπου και σε αυτόν τον Αγώνα στάθηκαν δίπλα μου με ανιδιοτέλεια και αγάπη.

Συγχαίρω τους Συνυποψήφιους μου για τον Αγώνα τους και τη διάθεση προσφοράς για να δούμε την πόλη μας να αλλάζει.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω και να γνωρίσω Ανθρώπους, που τα λόγια τους φυλάχτηκαν βαθιά στην ψυχή μου ως Παρακαταθήκη.

Η ζωή είναι ένας Αγώνας διαρκείας και ιδιαιτέρως για άτομα όπως εγώ, που τίποτα δεν βρήκα έτοιμο και τίποτα δεν μου χαρίστηκε."


Πηγή