Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου (pics)

Στο θέατρο «Μηχανουργείο» πραγματοποιήθηκε φέτος η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου, με τίτλο « η δύναμη της θέλησης», που παρουσίασαν με εξαιρετική επιτυχία οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Δημοτικού.

Ένα έργο σπονδυλωτό με κεντρική ιστορία, την ιστορία της Έλεν Κέλερ, της γυναίκας που έκανε το προσωπικό της δράμα, θρίαμβο της θέλησης και της αποφασιστικότητας.

Η ιστορία της Έλεν Κέλερ βασίστηκε στο σενάριο του κ. Θωμά Σίδερη.

Οι μικροί μαθητές κατέπληξαν με την ερμηνεία τους και την ωριμότητα που επέδειξαν πάνω στην σκηνή, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γιορτή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της δασκάλας του σχολείου Δήμητρας Χριστοπούλου-Μπαρή, που έφυγε πριν λίγους μήνες από κοντά μας.

Συγχαρητήρια θερμά αξίζουν στις δασκάλες της Γ’ Δημοτικού Βασιλική Αδαμοπούλου που είχε τη σκηνοθεσία και τη γενική επιμέλεια της παράστασης καθώς και στη Μαίρη Παπαχριστοφίλου για τη συνεργασία και υποστήριξη.

Τέλος, στο Σύλλογο Διδασκόντων και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη συμβολή τους στην επιτυχία της παράστασης.

Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου (pics) Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου (pics) Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου (pics) Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου (pics) Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η καλοκαιρινή παράσταση του 65ου δημοτικού σχολείου (pics)


Πηγή