Πάτρα: Συνεδριάζει την προσεχή Παρασκευή η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου

Στην αίθουσα Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στο κτίριο Λαδόπουλου, την 21η Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ. θα γίνει η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με τα παρακάτω θέματα:

  • Ανάκληση άδειας Κ.Υ.Ε. μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου καταστηματάρχη (εισηγητής: Παναγιώτης Μελάς – Αντιδήμαρχος, Βασίλης Τσιγάρας- Αρμόδιος Διευθυντής).
  • Άδεια εγκατάστασης μιας καμπίνας και ενός κατανεμητή επί της οδού Αρόης:α) της V62 καμπίνας της Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. συμπληρωματικά της V 15 (άδεια 2/2018-NGA_Pelopas), για τεχνικούς λόγους β) του KV 377 κατανεμητή της ΟΤΕ Α.Ε. πλησίον του KV 375 και της V62 για τεχνικούς λόγους (προς εξυπηρέτηση πλεονάσματος συνδρομητών λόγω διασύνδεσης) (εισηγητής: Χρήστος Κορδάς – Αντιδήμαρχος, Ελένη Αλεξοπούλου – Αρμόδια Διευθύντρια).
  • Τροποποίηση της 231/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή από τη Δυτική προβλήτα του Ρίου, την οδό Ελευθερίας μέχρι και την οδό Εγνατίας, λόγω έργου του ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» (εισηγητής: Παύλος Στάμος – Αντιδήμαρχος, Βασίλειος Σταμόπουλος – Αρμόδιος Διευθυντής).


Πηγή