Παιχνίδι γιορτή, σήμερα, για την Πάτρα! Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Η μεγάλη ώρα για τον Προμηθέα και την Πάτρα έφτασε. Σήμερα στις 18.30 το απόγευμα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της Basket league με στόχο να φανεί ανταγωνιστικός και αν τα καταφέρει να ισοφαρίσει την σειρά των τελικών. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή που περιμένει όλη η Πάτρα για να αποθεώσει ους παίκτες του Μάκη Γιατρά για την τεράστια επιτυχία που πέτυχαν την φετινή χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αλλά ο Προμηθέας θέλει στο σημερινό παιχνίδι να του βάλει δύσκολα και αν μπορέσει να φτάσει σε μια ιστορική νίκη. Το «Δημήτρης Τόφαλος» αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού υπάρχει sold out στα εισιτήρια της αναμέτρησης καθώς όλοι θέλουν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του τελικού Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα της Πάτρας παίζει σε τελικό ελληνικού πρωταθλήματος και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Ο Προμηθέας γράφει ιστορία φέτος με την παρουσία του σε Ελλάδα και Ευρώπη και αποδεικνύει ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ. Ο Μάκης Γιατράς ξέρει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και όπως τόνισε «Θα προσπαθήσουμε στην έδρα μας σε ένα παιχνίδι γιορτή για όλη την Πάτρα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να κερδίσουμε. Η πρόκριση μας στους τελικούς είναι ένα ιστορικό γεγονός και έχουμε διάθεση να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Βαγγέλης Λιόλιος: «Στόχος μας του χρόνου είναι να χτυπήσουμε ακόμα και το πρωτάθλημα»

Ο Βαγγέλη Λιόλιος είναι περήφανος για την συμμετοχή του Προμηθέα στους τελικούς της Basketleague και όπως λέει «Την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα θα είναι γιορτή. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας στους τελικούς και στόχος μας του χρόνου είναι να είμαστε πάλι στην 4άδα και να κυνηγήσουμε ακόμα και το πρωτάθλημα. Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά εμένα μου αρέσει να βάζω στόχους για τρελά πράγματα. Στην ζωή αν δεν ονειρευτείς κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ζήσεις ποτέ. Καλύτερα υψηλούς στόχους που τους χάνεις παρά χαμηλούς που τους καταφέρνεις».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ: Έμεινε άποντος στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα

Ο Δημήτρης Κατσίβελης έμεινε άποντος την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Όμως κατάφερε και ισοφάρισε την κορυφαία του φετινή επίδοση με πέντε ασίστ που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό .

ΟΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΙΠΟΒΙ: Έφτασε τους 600 πόντους στην Basketleague

Ο Ολεξάντερ Λίποβι με τους πέντε πόντους που πέτυχε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό έφτασε τους 600 πόντους στην Basketleagueκαι έγινε ο τρίτος παίκτης του Προμηθέα μετά τους Γκίκα και Φαγιέ που έφτασε σε τέτοια επίδοση.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: Ξεπέρασε τις 400 ασίστ

Ο Νίκος Γκίκας είναι με διαφορά ο πρώτος πασέρ του Προμηθέα και στον προχθεσινό τελικό στο ΟΑΚΑ με τις πέντε ασίστ που μοίρασε έγινε ο πρώτος παίκτης που ξεπέρασε τις 400 στην κατηγορία αυτή.

(από εφημερίδα 7 Μέρες Ενημέρωση)


Πηγή