Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση – Πελετίδης: “Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι…”

Δεύτερη Κυριακή που ο κόσμος αποθεώνει τον Κώστα Πελετίδη.

Ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών έφτασε στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης λίγο πριν από τις 9. Ο κόσμος τον περίμενε και μαζί οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, έχοντας στήσει από νωρίς εκεί μία πανηγυρική ατμόσφαιρα για την νίκη που ήταν από την αρχή ξεκάθαρη.

Το ποσοστό του Κώστα Πελετίδη έφτασε το 70% συν. Όταν έφτασε, ο κόσμος έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον χαιρετήσει. Ο ίδιος ξεκίνησε και αυτός να χειροκροτεί τον κόσμο που τον αποθέωνε. Μιλώντας στον κόσμο ο Κώστας Πελετίδης τόνισε τα εξής: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ψήφισε. O αγώνας είναι δύσκολος και αυτό το γνωρίζουμε. Προχωράμε μαζί, συνεχίζοντας από το ίδιο το μετερίζι".

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr:

Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..." Πανηγύρια στην Λαϊκή Συσπείρωση - Πελετίδης: "Συνεχίζουμε στο ίδιο μετερίζι..."


Πηγή