Παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας ο Ηρακλής Ρούπας για λόγους υγείας


Την αποχώρηση του, για λόγους υγείας, από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαϊας, ανακοίνωσε ο οικονομολόγος Ηρακλής Ρούπας.

Νωρίτερα ο κ. Ρούπας είχε μεταβεί στο ΠΓΝΠ με έντονο πόνο στο στήθος.

Στην επιστολή παραίτησης αναφέρει:

«Σύντροφε Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη

Σύντροφοι της Κεντρικής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ

Σύντροφοι της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας.

Προ ολίγων ημερών δέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος μας, καθώς και την δική σου τιμητική πρόσκληση, να βρίσκομαι για ακόμη μια φορά στην πρώτη γραμμή των βουλευτικών εκλογών στην Αχαΐα όπου πολιτεύομαι από το 2015.

Δυστυχώς, οι αυξημένες απαιτήσεις των ακαδημαικών και επαγγελματικών μου καθηκόντων, οι συνεχείς περιοδείες μου τα τελευταία τρία χρόνια, το έντονο προεκλογικό στρες και ο υπερβολικός φόρτος εργασίας με οδήγησαν να νοσηλεύομαι με ένα καρδιολογικής μορφής πρόβλημα υγείας το οποίο πλέον δεν μου επιτρέπει να είμαι συνεπής, αποτελεσματικός και χρήσιμος ως προς τα καθήκοντα αυτού του τόσου απαιτητικού προεκλογικού αγώνα. Είμαι σίγουρος πως ο αντικαταστάτης μου στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας που θα επιλέξετε θα αγωνισθεί εξίσου δυναμικά με εμένα.

Ελπίζοντας ότι κατά το διάστημα της θητείας μου ως αναπληρωτής γραμματέας Ανάπτυξης και Οικονομίας έχω συμβάλλει στην διαμόρφωση αλλά και προώθηση του προγράμματος του κινήματος μας, θα συνεχίσω με όποιον τρόπο μπορώ για την επαναφορά της Παράταξης μας στη θέση που της αξίζει.

Θα βρίσκομαι δίπλα σε όλους τους συντρόφους μου σε αυτόν τον πολύ σημαντικό προεκλογικό αγώνα όταν οι δυνάμεις μου το επιτρέψουν. Λυπάμαι πολύ που αυτή τη φορά δεν θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας όλο αυτό τον καιρό. Ζητώ προκαταβολικά την κατανόησή σας και σας και παρακαλώ να αποδεχτείτε την παραίτησή μου για λόγους υγείας από το αξίωμα του Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας.

Συντροφικά

Ηρακλής Ρούπας»


Πηγή