Περιοδεία του Γιώργου Κουτρουμάνη σε χωριά των Καλαβρύτων

Επισκέψεις σε χωριά των Καλαβρύτων, πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί ο κ. Γ. Κουτρουμάνης μετέβη στο Λεόντιο, όπου εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, και στη συνέχεια μετέβη στον Μικρό Ποντιά, τόπο καταγωγής του, όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τους κατοίκους του.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του για το γεγονός ότι βρέθηκε και συνομίλησε με συμπατριώτες του, με τους οποίους τον συνδέουν ισχυροί συγγενικοί, φιλικοί και συναισθηματικοί δεσμοί χρόνων, κοινά βιώματα και κοινές αναμνήσεις που αποτελούν κινητήρια δύναμη ενθάρρυνσης και εμψύχωσης για τον προεκλογικό του αγώνα.

Κατόπιν ο κ. Γ. Κουτρουμάνης μετέβη στο Μάνεσι, όπου έγινε δεκτός επίσης με θέρμη από τους κατοίκους του, σκηνικό που επαναλήφθηκε στην Άνω και στην Κάτω Βλασία. Το απόγευμα θα επισκεφθεί τις Βελιτσές, το Καγκάδι και το Ριόλο, ολοκληρώνοντας έτσι τις περιοδείες του στην επαρχία.

Και Αύριο, στο Αίγιο

Εξάλλου, αύριο, Δευτέρα 1 Ιουλίου, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης θα μιλήσει στο Αίγιο, σε ανοικτή συγκέντρωση, στις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».

Την Τετάρτη ομιλία στην Πάτρα

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 8:30 μμ, ο κ. Γ. Κουτρουμάνης, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του, στο κινηματοθέατρο «Πάνθεον» στην Πάτρα.

Περιοδεία του Γιώργου Κουτρουμάνη σε χωριά των Καλαβρύτων


Πηγή