Πινγκ – πονγκ: Δύο χάλκινα για τον Γιάννη Μαστρογιάννη των Φοινίκων Πάτρας (φωτο)

Πινγκ - πονγκ: Δύο χάλκινα για τον Γιάννη Μαστρογιάννη των Φοινίκων Πάτρας (φωτο) Πινγκ - πονγκ: Δύο χάλκινα για τον Γιάννη Μαστρογιάννη των Φοινίκων Πάτρας (φωτο)

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που έγινε στη Καβάλα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕΠΑ για 2018-19.

Η ομάδα ΤΩΝ Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών για μια ακόμη φορά αντιπροσώπευσε με επιτυχία τη περιφέρειά μας σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος.

Από τη προκριματική φάση είχαν προκριθεί η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ και η ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΥ και το ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ είχε προκριθεί απευθείας λόγω της 4ης θέσης του Ranking List. Η υψηλή βαθμολογία στο RL των ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΥ έδωσε και τη πρόκριση και στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

Στο ατομικό παμπαίδων και στο διπλό παμπαίδων ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ κατέλαβε την 3η θέση ( στο διπλό μαζί με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ του ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ)

Στο ατομικό παγκορασίδων η Αλεξάνδρα Μπιτχαβά και η Αργυρώ Καρασούλου κατέλαβαν την 2η θέση στους προκριματικούς ομίλους τους και προκρίθηκαν στην 16αδα του νοκ άουτ.

Στο ομαδικό παμπαίδων η ομαδα των ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ( Γιάννης Μαστρογιάννης – Θοδωρής Καρασούλος) μπήκε στην οκτάδα των νοκ άουτ όπου έχασε από την στη συνέχεια πρωταθλήτρια ομάδα της ΦΙΛΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Στο ομαδικό παγκορασίδων η Αλεξάνδρα Μπιτχαβά και η Αργυρώ Καρασούλου προσπάθησαν για το καλύτερο σε ένα δύσκολο προκριματικό όμιλο που συμμετείχαν, η στη συνέχεια πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και η 3η ΧΑΝΘ.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες καθοδήγησε το μέλος του προπονητικού επιτελείου των Φοινίκων Γιάννης Ξουρίδας που δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και περήφανος για τις επιτυχίες τους αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Πινγκ - πονγκ: Δύο χάλκινα για τον Γιάννη Μαστρογιάννη των Φοινίκων Πάτρας (φωτο)


Πηγή