Πράξη.. ανθρωπιάς! – Εθελοντική αιμοδοσία από τους εργαζόμενους του Aldemar

Σε μια ακόμα πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, σε μια ακόμα πράξη συνειδητή και ουσιαστική, όπως μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, προχώρησε την Παρασκευή 14 Ιουνίου ο Όμιλος Aldemar τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με τη συμμετοχή των υπαλλήλων του και συγγενών τους πρώτου βαθμού.

Αναλυτικότερα, το Aldemar Olympian Village ολοκλήρωσε με επιτυχία την ετήσια εθελοντική δωρεά αίματος των υπαλλήλων της και των συγγενών τους. Ο αριθμός των εθελοντών ήταν αυξημένος φέτος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 9 φιάλες αίματος για την τράπεζα αίματος του Αldemar. Η αιμοδοσία αυτή έγινε στα πλαίσια ανάλογων δράσεων που πραγματοποιεί ο όμιλος Aldemar Resorts δυο φορές το χρόνο για τους εργαζόμενους σε Κρήτη και Πελοπόννησο, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή αίσθηση ευθύνης και φροντίδας για τους ανθρώπους της.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική εταιρεία του τουριστικού τομέα που έχει καθιερώσει 22 χρόνια τώρα, από το 1997, την εθελοντική ημέρα αιμοδοσίας και την τράπεζα αίματος για τους υπαλλήλους, πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά και μεριμνώντας για το προσωπικό τους.

1 of 5


Πηγή