Προεκλογική δραστηριότητα κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών Λευκάδας

Περιοδεία στην Νότια Λευκάδα της υποψήφιας βουλευτή, Αργυρής Κατωπόδη

Από τη Νότια Λευκάδα ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Αργυρή Κατωπόδη. Τα πρώτα χωριά που επισκέφθηκε ήταν Χορτάτα, Μανάση, Δράγανο και Άγιο Πέτρο.

Έχει ένα συμβολισμό αυτό το ξεκίνημα μια και η πρώτη αυτή επικοινωνία με τους συμπολίτες μας ξεκίνησε από το χωριό της το Δράγανο. Θερμή ήταν η υποδοχή για την Αργυρή Κατωπόδη σε όλα τα χωριά της περιοχής που συζήτησε με τους κατοίκους τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης όσο και τις ελλείψεις σε υποδομές που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους. Και όλοι φυσικά τόνισαν την εγκατάλειψη της περιοχής από το κεντρικό κράτος.

Δελτίο τύπου ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι περιοδείες σε χωριά και εργασιακούς χώρους από κλιμάκια του ΚΚΕ στη Λευκάδα για τις εκλογές της 7ης Ιούλη με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χρήστο Βεργίνη, Δανάη Πλα – Καρύδη και Αλέξανδρο Βεροιώτη.

Μέχρι στιγμής περιοδείες έχoυν πραγματοποιηθεί σε Λυγιά, Καλαμίτσι όπου πραγματοποιήθηκε και ομιλία στο καφενείο του χωριού και την Εξάνθεια την Παρασκεύη 15 και το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιούνη. Επίσης, το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιούνη σε εργασιακούς χώρους, όπως στο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Λευκάδας, τη ΔΕΗ, τα Δικαστήρια, το Γηροκομείο, το ΚΑΠΗ, την Εφορία, τη Δημόσια Βιβλιοθήκη καθώς και στο κατάστημα της COSMOTE. Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε Χορτάτα, Κομηλιό και Αγ. Πέτρο. Την Τετάρτη, στους υπαλλήλους του Δασαρχείου, σε τράπεζες, στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), ενώ το απόγευμα σε Φτερνό, Βουρνικά και Σύβρο.

Ακόμα, την Πέμπτη στις υπηρεσίες της Εφορίας Αρχαιολογικών μνημείων, στο ΤΑΟΛ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές απηύθυναν κάλεσμα στο λαό της Λευκάδας να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, τη μόνη συνεπή δύναμη που έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπερασπίζεται τα λαϊκά δικαιώματα τονίζοντας ότι αυτό που κρίνεται την επόμενη μέρα των εκλογών αφορά τη δικιά τους ζωή. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα θετική απέναντι στις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ κάτι που δείχνει και το αυξημένο ενδιαφέρον για την αγωνιστική στάση που καλεί το ΚΚΕ το λαό να κρατήσει την επομένη των εκλογών.

Οι δραστηριότητες του ΚΚΕ θα συνεχιστούν:

Την Παρασκευή 21 Ιούνη το πρωί με περιοδεία στο Διοικητήριο στους εργαζόμενους του Δήμο και της Περιφέρειας και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στις 7 μμ στον Κάβαλο και στις 8:30 μμ ομιλία στην πλατεία στα Λαζαράτα.

Το Σάββατο 22 Ιούνη περιοδεία στους Πηγαδησάνους στις 7 μμ και στην Εγκλουβή στις 8:30 μμ

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην πλατεία της Καρυάς στις 8 μμ.


Πηγή