Πύργος: Σύλληψη αλλοδαπού για σωρεία παραβάσεων

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, συνελήφθη ένας 30χρονος αλλοδαπός, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση των νόμων περί ενδοοικογενειακής βίας, αλλοδαπών και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο δράστης, οδηγώντας μοτοποδήλατο, δεν σταμάτησε ως όφειλε σε σήμα στάσης αστυνομικών ενώ παράλληλα επιχείρησε να διαφύγει πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Επιπλέον, ο 30χρονος απείλησε με διάφορες φράσεις τους αστυνομικούς, ενώ στην προσπάθειά τους να τον δεσμεύσουν προέβαλε αντίσταση, απωθώντας τους με τα άνω και κάτω άκρα του. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως, δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας και στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι στερούνταν και ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Τέλος ο δράστης σε προγενέστερο χρόνο απείλησε με διάφορες φράσεις την αδελφή της πρώην συντρόφου της, ενώ παράλληλα της προκάλεσε σωματική βλάβη χτυπώντας την με τα άκρα του.


Πηγή