Σε μια ξεχωριστή βραδινή σύναξη με την Κοινο_Τοπία καλωσορίζουμε το καλοκαίρι μετά φαγητού ή ποτού

Μια ξεχωριστή βραδινή σύναξη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr που θα συμμετάσχουν στη συνάθροιση μετά φαγητού και ποτού στοRUBIK’S Superfood & coffee, Πατρέως 92 και Καραϊσκάκη την Τρίτη 4 Ιουνίου μετά τις 9μμ

To Rubik’s αποτελεί ένα brunch/bistro με γνώμονα την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και αναφέρει χαρακτηριστικά στον ιστότοπο του ‘‘Γνώμονας μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε τις διατροφικές ανάγκες μιας μερίδας κόσμου που αντιλαμβάνεται τη διατροφή σαν απόλαυση αλλά ταυτόχρονα και σαν εργαλείο για μια υγιή καθημερινότητα, σαν φάρμακο. Το menu σχεδιάστηκε ώστε να περιλαμβάνει επιλογές χαμηλές σε λιπαρά και γλουτένη, υψηλές σε πρωτεΐνη και χωρίς ζάχαρη.

Πιάτα όπως: Παπαρδέλες ολικής με καπνιστό τόνο αρακά, κρέμα τυριού και εστραγκόν, σερβίρεται με σαλάτα ρόκα,Γεμιστή γλυκοπατάτα με κρέμα ξηρών καρπών, σπανάκι, ντομάτα, jackfruit και φρέσκο κρεμμύδι, συνοδεύεται με σαλάτα,Σολομός ψητός με ψητές πιπεριές, πουρέ πατάτας-εστραγκόν, συνοδεύεται με ανάμεικτη σαλάτα και σάλτσα εσπεριδοειδών,Κρύα σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, ντοματίνια, λόλα, καλαμπόκι, καρότο, λευκό λάχανο, ελιές, κάππαρη και σάλτσα lime,Πέννες ολικής άλεσης με pesto βασιλικού Μανιτάρια porto bello, μανιτάρια champignion, κρέμα ξηρών καρπών και φύτρες λαχανικών, Purple Budha Bowl βιολογικό κριθάρι, κόκκινα φασόλια, σπανάκι, κόκκινο λάχανο, spiral πατζαριού, κρέμα από γιαούρτι καρύδας με ταχίνι, flakes καρότου, cranberries.

Συνοδεύονται από μια μικρή λίστα κρασιών. Σε όλα τα πιάτα χρησιμοποιούμε βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης και δεν ξεπερνάμε την 1κ.σ. ανά μερίδα. Κανένα πιάτο δεν έχει ζάχαρη εκτός από αυτά που αναγράφετε. Το ψωμί είναι χειροποίητο με αλεύρι ολικής και λιναρόσπορο. Οι ξηροί καρποί είναι βιολογικής καλλιέργειας. Το κοτόπουλο παράγεται από τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ.

Παράλληλα στο Rubik’s σερβίρονται ποτά, χυμοί και ιδιαίτερα γλυκά για όσους δεν επιλέξουν να δειπνήσουν, ενώόπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις της Κοινο_Τοπίας ο χώρος θα είναι απαλλαγμένος από παράγωγα καπνίσματος.

Συμμετοχή μόνο με κράτηση λόγω των περιορισμένων θέσεων. Για πληροφορίες-κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτεστο 2615.002009, στο info@koinotopia.gr ή στη γραμματεία της οργάνωσης η οποία λειτουργεί 11πμ-2μμ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και 7-9μμ Πέμπτη και Παρασκευή, Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος (έναντι Δημαρχιακού Μεγάρου).

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    1 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία