Στην Πάτρα αύριο Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εθνικές εκλογές


Στην Πάτρα θα βρεθεί αύριο Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ηεπίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Πάτρα, ενταγμένη στη «νέου τύπου» προεκλογική εκστρατεία που έχει υιοθετήσει, δεν θα περιλαμβάνει κάποια μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία, όπως κλασικά συνέβαινε μέχρι τώρα. Ο κ. Μητσοτάκης, προτιμάει τις περιοδείες και τις επαφές με απλούς πολίτες, αλλά και τη διοργάνωση «θεματικών συζητήσεων», όπου ο ίδιος δεν πραγματοποιεί απλά έναν μονόλογο, αλλά δέχεται ερωτήσεις από πολίτες και απαντάει σε αυτές, στην προσπάθεια που κάνει να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να έχει την ευκαιρία να κυβερνήσει τον τόπο και να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το πρόγραμμά της.

Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης, στα πλαίσια της αυριανής παρουσίας του, επέλεξε τον ιστορικό και συμβολικό χώρο της Αχάϊα Κλάους για να συνομιλήσει με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, επιχειρηματιών, αλλά και πολιτών της περιοχής, για θέματα ανάπτυξης και οικονομίας.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνεται και μία βόλτα του προέδρου της ΝΔ στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας, προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες και εμπόρους της πόλης.

Α. Μαζαράκης: Το πρόγραμμα της Πάτρας

Σε τοποθέτηση του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας, Ανδρέας Μαζαράκης αναφέρει:

«Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα που θα αφορά την οικονομία και την ανάπτυξη θα είναι μια βαρυσήμαντη ομιλία, μια μνημειώδης ομιλία θα έλεγα. Στην ομιλία αυτή ο πρόεδρος θα ανοίξει τη βεντάλια του οικονομικού προγράμματος που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα, στην Ελλάδα της Νέας Εποχής. Είμαι βέβαιος ότι η ομιλία αυτή θα αποτελεί σημείο αναφοράς για οικονομικά θέματα. Θα αναφέρονται σ’ αυτήν ως την «ομιλία της Πάτρας» σε αντιστοιχία με εξαγγελίες οικονομικών προγραμμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ή και παλαιότερα το «Ζάππειο». Εκφράζω την βεβαιότητα ότι το «πρόγραμμα της Πάτρας» θα είναι απολύτως αξιόπιστο, εντελώς ρεαλιστικό και εν τέλει πλήρως εφαρμόσιμο. Έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες, λογιστές. Η ομιλία θα είναι ανοιχτή στους οπαδούς και φίλους της παράταξης. Με τον ερχομό του στην Πάτρα θα λάβει υπόσχεση ζωής, ότι την επόμενη φορά – όποτε κι αν είναι αυτή – θα επισκεφθεί ένα καταγάλανο νομό. Ένα γαλάζιο νομό, σαν το γαλάζιο τ’ ουρανού».


Πηγή