Στην παρουσίαση του προγράμματος της Ν.Δ. η Αθηνά Τραχήλη


Στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας…

…από τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Αθηνά Τραχήλη.

«Φάνηκε σήμερα η απόλυτη ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνο ν’ αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας αλλά και να οδηγήσουν γρήγορα την Ελλάδα και την κοινωνία μας έξω απ’ την κρίση κι απ’ τα δεινά που μάς κληροδοτεί η απερχόμενη κυβέρνηση», ανέφερε σε δήλωση της η κ. Τραχήλη, εστιάζοντας σε παραμέτρους του προγράμματος που απαντούν μ’ ευθύ τρόπο στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, των νέων, των επαγγελματιών, των μισθωτών και των επιστημόνων.

«Κάθε πρόβλεψη του προγράμματος μας, ανά κλάδο και τομέα, είναι αποτέλεσμα μιας καλά επεξεργασμένης ανίχνευσης του τοπίου στην οικονομία και στην κοινωνία της χώρας. Είναι αποτέλεσμα των πραγματικών αναγκών όλων μας, όπως οι λιγότεροι φόροι, η μείωση του ΕΝΦΙΑ, το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε νέα γέννηση, η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, η δραστική αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας και της ασφάλειας στην πατρίδα μας, η μείωση της γραφειοκρατίας, η στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων μας κ.α.», υπογράμμισε η κ. Τραχήλη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης η κ. Τραχήλη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απ’ όλη την Ελλάδα.

«Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν αυτό που είναι πασιφανές, αυτό που δεσπόζει στην πολιτική ατμόσφαιρα σ’ όλη την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 7 Ιουλίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει ισχυρή εντολή ώστε να προχωρήσει άμεσα σε τομές που θα ξαναδώσουν στην Ελληνίδα και στο Έλληνα, χαμόγελο, αισιοδοξία και προοπτική», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

• Στο μεταξύ, σε λειτουργία είναι ήδη τα πολιτικά γραφεία της Αθηνάς Τραχήλη στην Πάτρα και στο Αίγιο. Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου 28 (1ος όροφος, τηλέφωνο 2610. 220007) και στο Αίγιο απέναντι απ’ το ΚΤΕΛ, στην συμβολή των οδών Αιγιαλέως και Δ. Φαραζούλη 1, τηλέφωνο 6981.153233. Καθημερινά, η Αθηνά Τραχήλη και οι συνεργάτες της δέχονται ήδη δεκάδες πολίτες και συζητούν μαζί τους για τις προοπτικές που ανοίγει στην Αχαΐα το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή