Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Νικόλαου Λιναρδάτου

ΝΟΔΕ

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Η είδηση του θανάτου του Υφυπουργού και στενού συνεργάτη του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Νικόλαου Λιναρδάτου, αποτελεί θλιβερό γεγονός.

Μια μεγάλη προσωπικότητα, ένας πολιτικός που διακρίθηκε για το ήθος, την πολιτική οξυδέρκεια, την αξιοπρέπεια και την μεγάλη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλονιά.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σε Κεφαλονιά και Ιθάκη δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του. Θερμά συλλυπητήρια!

Ν.Ο.ΔΕ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Νικόλαος Λιναρδάτος
(1924-2019)

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο κ Νικόλαος Λιναρδατος , ένας εξαίρετος Κεφαλονίτης , σεμνός , απλός , προσιτος , εντιμος . Ένας Κεφαλονίτης που αγαπούσε με πάθος το νησί μας .
Έπαιξε ουσιαστικό πολιτικό ρόλο στην διαμόρφωση του πολιτικού κλίματος από την μεταπολίτευση έως τίς ημέρες μας και θεωρείται ο κορυφαίος εισηγητής του νόμου 1866/89 που θέσπισε την Ελεύθερη λειτουργία των Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Σταθμών .
Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Τύπου και Πληροφοριών και Υφυπουργός Τύπου στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή 1974.
Υφυπουργός Προεδρίας τής Κυβέρνησης Τζαννετάκη και Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στην Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη .
Βουλευτής Επικρατείας από το 1989 έως το 1993.
Με στήριξε από τα πρώτα πολιτικά μου βήματα με την αγάπη του και τίς συμβουλές του . Πρόσφατα μου έστειλε το βιβλίο του «Ευτάκτως ερριμμένα» με ειδική αφιέρωση .
Στήριξε την Κεφαλονιά μας χωρίς να υπολογίζει οφέλη και ανταλλάγματα.
Εστηριξε βασικά και ζωτικής σημασίας εργα υποδομής στην Κεφαλονιά όπως οι Βιολογικοί καθαρισμοί Αργοστολίου και Ληξουρίου , η ΒΙΠΕ Αργοστολίου , η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων ,το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ( Βαλλιάνειος Σχολή ) κ. α.
Η Κεφαλονιά μας έχασε άλλον ένα υποστηρικτή .
Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του .
Ας είναι μαλακό το χώμα της Κεφαλονιάς που θα τον καλύψει .

Αργοστόλι 1 Ιουνίου 2019

Σωτήρης Κουρής
τ. Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Περιφερειακός Συμβουλος ΠΙΝ


Πηγή