ΣΥΡΙΖΑ: Ισχυρές προσθήκες στους άνδρες και οι «εκπλήξεις» στις γυναίκες – Με πέντε νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο τ […]

Αισθητά ανανεωμένο και με άνοιγμα προς άλλους πολιτικούς χώρους είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, αφού μόνο δύο από τους επτά ήταν υποψήφιοι και το 2015, ο οικονομολόγος και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής στην κοινοβουλευτική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, Μάκης Μπαλαούρας, και ο εκπαιδευτικός και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Νέα προσθήκη αποτελεί ο δικηγόρος και πρώην γενικός γραμματέας Ναυτιλίας, Διονύσης Καλαματιανός, υποψηφιότητα που ήταν αναμενόμενη και «κλειδωμένη» εδώ και αρκετό διάστημα.

Προσθήκη που σηματοδοτεί την προσπάθεια πολιτικής διεύρυνσης είναι ο επικοινωνιολόγος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης από το 2010- 04, Γιώργος Παναγιωτόπουλος από τον Κάμπο. Ο κ. Παναγιωτόπουλος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το 2013, ενώ την άνοιξη του 2019 συμμετείχε ως εκπρόσωπος της «Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας» στην ιδρυτική συνέλευση του σχήματος «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία».

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή