Τέλος, η Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι το κανάλι – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι δυσαρεστημένο από τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο, αλλά ο λόγος είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα που θα επιχειρήσει από τη νέα σεζόν.

Όπως γράφει το enimerosi24.gr η διοίκηση του σταθμού δήλωσε την ικανοποίηση της από την πορεία της καθημερινής εκπομπής “Μαζί σου”, αφού όντως η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε η δημοσιογράφος κατέγραφε υψηλές τηλεθεάσεις… Ωστόσο ο νέος σχεδιασμός προβλέπει στη θέση της να μπει μια άλλη εκπομπή που να μοιάζει περισσότερο με τα τυπικά ψυχαγωγικά πρωινά των υπολοίπων καναλιών… Δηλαδή μια εκπομπή που λείπει από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, ώστε να μπορεί να στηρίζει τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού (ριάλιτι παιχνίδια κλπ) και φυσικά να μπορεί να φιλοξενεί και τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά.

Είναι γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ δεν έχει μια εκπομπή που να στηρίζει τα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου, αλλά και να προβάλλει τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά.

Μια τέτοια εκπομπή λοιπόν σχεδιάζεται από τη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΙ η οποία θα τοποθετηθεί, είτε στο 12.00 με 2.00 το μεσημέρι είτε λίγο νωρίτερα.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία