«Τα Μαγικά Μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβυζά από το Θεατρικό Εργαστήρι του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Με τη μεταφορά στη σκηνή ενός απολαυστικού διηγήματος του Ευγένιου Τριβιζά, ολοκληρώνει το φετινό της ταξίδι, η παιδική θεατρική ομάδα του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.

Η παράσταση που ετοίμασαν για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς, τα παιδιά του θεατρικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, είναι «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ» και θα παρουσιαστεί στο δημοτικό θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου , το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:00μ.μ.

Η διασκευή, θεατρική προσαρμογή, σκηνοθεσία έχει γίνει από τον υπεύθυνο του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, Σταύρο Ρομποτή. Η παράσταση μας μεταφέρει σε έναν τόπο που ο άπληστος βασιλιάς του εκμεταλλεύεται τους υπηκόους του με συνεχή δουλειά και φόρους και δεν αφήνει κανέναν να απολαύσει τη ζωή! Τα σχέδιά του θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν αυτοί που δε σταματούν να ονειρεύονται. Τα παιδιά!

Παίζουν αλφαβητικά οι μικροί μας πρωταγωνιστές:

Γιώργος Αβραμόπουλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Γιώργος Αστερής, Κωνσταντίνος Αστερής, Ευαγγελία Γαλανοπούλου, Ιωάννα Ζούνη, Κατερίνα Ζούνη, Γαλανή Κουλούρη, Πάρης Κουλούρης, Άγγελος Λαγογιάννης, Δέσποινα Μπεκιάρη, Αμπντέλ Άτι Αλ Σε Ναουανί, Παναγιώτης Πολυχρονίδης, Παναγιώτα Στάμου, Αργυρώ Χονδραντώνη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε όλοι να χειροκροτήσουμε την παράσταση και να επιβραβεύσουμε τους μικρούς πρωταγωνιστές για την προσπάθειά τους.

Ο Διοικητικός Διευθυντής Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Γιώργος Γεωργόπουλος Θοδωρής Παναγόπουλος

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος. Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2621033179

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos

e-mail: odeonpyrgou@gmail.com


Πηγή