Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στην Αχαΐα- Όλοι οι υποψήφιοι


Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας ανακοινώνει τους υποψήφιους βουλευτές του ν. Αχαΐας, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι οποίοι είναι:

  1. Πετράκος Αθανάσιος, πρ. βουλευτής
  2. Βρεττός Ευστάθιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  3. Γκουλεμάνης Κώστας, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  4. Ελεζόγλου Γιώργος, Συνταξιούχος Αρχιτέκτονας
  5. Κάντζαρη Ζαφειρόα άνεργη
  6. Λέφα Ανδρονίκη, συντ. εκπαιδευτικός
  7. Πηλίου-Γεωργιτσοπούλου Φωτεινή, συντ. εκπαιδευτικός

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας «το ψηφοδέλτιο στην Αχαΐα, αποτελείται από συντρόφους που με συνέπεια τα τελευταία χρόνια έχουν συστρατευθεί με τον αγωνιζόμενο λαό της Αχαΐας και όχι μόνο, ενάντια σε βασικές πτυχές των εφαρμοζόμενων μνημονιακών πολιτικών, όπως οι πλειστηριασμοί, και οι αποκοπές ρευμάτων λόγω οφειλών.

Καλούμε τους Αχαιούς πολίτες να μην ενδώσουν σε διλλήματα επιλογής του «καταλληλότερου» διαχειριστή αντιλαϊκών πολιτικών. Να σταθούν απέναντι στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και του ευρω-ιερατείου, και να μην αποδεχθούν ως «μοιραία» την παρατεταμένη φτώχεια, την ανεργία, τους εξευτελιστικούς μισθούς, τις πενιχρές συντάξεις, την έλλειψη κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Να σταθούμε απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία που υπηρετώντας τα συμφέροντα των εχόντων, του Κεφαλαίου, υπόσχονται εξευτελιστικά επιδόματα και εισοδήματα πείνας στους πολλούς, και αύξηση κερδοφορίας σε βιομήχανους και εφοπλιστές».


Πηγή