Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος που έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Υπέκυψε πριν από λίγη ώρα στα τραύματά του ο 26χρονος που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίον.

Ο άτυχος 26χρονος διεκομίσθη με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα Επείγοντα του ΠΓΝΠ, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη…

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία για πτώση νεαρού ατόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δεν υπήρξε σε κοντινή απόσταση επανδρωμένη μονάδα του ΕΚΑΒ, δύο διασώστες που εκτελούσαν υπηρεσία στο τηλεφωνικό κέντρο μαζί με την γιατρό του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν στο Κέντρο μετέβησαν στο σημείο με ένα από τα ασθενοφόρα οχήματα προκειμένου να προσφέρουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.

Ο νεαρός διεκομίσθη με βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι και διεκομίσθη άμεσα στο ΠΓΝΠ, όπου οι γιατροί κάνουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πτώσης και για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ποδήλατο και διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.


Πηγή