Υποψήφιοι Λευκάδας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δελτίο Τύπου
19/6/2019

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7 ΙΟΥΛΗ

Θα δώσουμε με μαχητικότητα και αισιοδοξία τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7 Ιούλη. Θα παρέμβουμε σε αυτή την αναμέτρηση ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, διεκδικώντας η οργή του κόσμου να μην πισωγυρίσει στα δεξιά. Για να δυναμώσουμε τις ιδέες της Αριστεράς, ιδιαίτερα της ανατρεπτικής και το κίνημα που μπορεί να ακυρώσει τα σχέδια του οποιοδήποτε κυβερνητικού διαχειριστή αναδείξουν οι κάλπες.

Βασικό σύνθημα επομένως στην εκλογική μάχη είναι: «αγώνας ενάντια στον ευρωμνημονιακό μονόδρομο και τα ψεύτικα εκβιαστικά διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, με μαχητική, ενωτική, λαϊκή αντιπολίτευση και ισχυρή αντικαπιταλιστική Αριστερά».

Στα εκβιαστικά διλήμματα και τα «δημοκρατικά προσκλητήρια» του Τσίπρα απαντάμε ότι η μόνη δύναμη που μπορεί να τσακίσει τις αστικές επιθέσεις, που θέλει να επιταχύνει η ΝΔ του Μητσοτάκη, είναι οι αγώνες μας, η δύναμη της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Δυνατή αντικαπιταλιστική Αριστερά σημαίνει δύναμη για το κίνημα, για την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση που μπορεί να σφραγίσει τις εξελίξεις. Σημαίνει σύγκρουση με το σύστημα της εκμετάλλευσης, της κρίσης του ρατσισμού, του σεξισμού.

Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε κεντρικό σημείο της πόλης καθώς και η ανοιχτή συνέλευση που στόχο έχει να ανοίξει ο επόμενος διάλογος για την ανατρεπτική αντικαπιταλιστική αντιιμπεριαλιστική Αριστερά που απαιτεί η εποχή μας και να δώσουμε μαζί τη μάχη των εκλογών της 7 Ιούλη.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ έχει τα μάτια της στραμμένα στην επόμενη μέρα του κινήματος και της Αριστεράς.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Π.Ε. Λευκάδας:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ :απόφοιτος πανεπιστημίου Αιγαίου, τμήματος μεσογειακών σπουδών. Υπάλληλος στο τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες, οδηγός με δίκυκλο όχημα το άλλο διάστημα. Πρώην μέλος της ΕΑΑΚ και τώρα μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ): αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, υποψήφια διδάκτορας του ΠΤΕΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης σε ΑΕΙ-ΕΙ (ΕΑΑΚ) και του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκπαιδευτικών. Αυτή τη στιγμή είναι μέλος της Ζ ΕΛΜΕ, του Συντονιστικού Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Καισαριανής.


Πηγή