Φωκίωνας Ζαΐμης: “Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γυρνάει σελίδα”

Με επιστολή του , ο περιφερειακός σύμβουλος Φωκίωνας Ζαΐμης ευχαριστεί του πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν στην δεύτερη εκλόγιμη θέση στην Αχαΐα, στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρειL Φίλες και Φίλοι, η 2α Ιουνίου 2019 θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στην καρδιά μας, για την ιστορική νίκη, του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και του συνδυασμού μας «Όλα από την αρχή».

Προσωπικά, νοιώθω διπλή χαρά και μεγάλη τιμή, γιατί με την ψήφο σας, με αναδείξατε στην δεύτερη εκλόγιμη θέση στην Αχαΐα, στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη, με 7.541 σταυρούς προτίμησης.

Το συναίσθημα της χαράς, είναι πολύ μεγάλο για την εμπιστοσύνη με την οποία υποδεχθήκατε την υποψηφιότητά μου, δεδομένου του ελάχιστου χρόνου που είχα στην διάθεσή μου, για να μεταφέρω τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς μου στο νομό Αχαΐας.

Αυτό το συναίσθημα όμως, μετριάζεται από το βάρος της ευθύνης που νοιώθω, για την σοβαρή προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουμε εμείς οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και όλοι μαζί ως κοινωνία, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της Αχαΐας. Στην προσπάθεια αυτή, όλοι έχουν ρόλο και όλων η γνώμη έχει σημασία.

Ας μου επιτραπεί να εκφράσω δημόσια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, στην οικογένειά μου, στους στενούς συνεργάτες μου, αλλά πρωτίστως σε όλους εσάς, που με επιλέξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας, στην πρώτη μου εκλογική προσπάθεια.

Σήμερα γιορτάζουμε την νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γυρνάει σελίδα, αφήνει πίσω της ξεπερασμένες αντιλήψεις και προχωράει μπροστά ανεξαρτήτως ιδεολογικών χρωμάτων. Τώρα προέχει το έργο ανασυγκρότησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ".


Πηγή