Χριστίνα Αλεξοπούλου: “Ο ΝΟΠ αξίζει την υποστήριξη όλων μας” (φωτο)

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (Ν.Ο.Π) συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Στη συνάντηση, η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας, ενημερώθηκε για τη διαχρονική πορεία του Ν.Ο.Π στον ελληνικό αθλητισμό, για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Όμιλο και για τον σχεδιασμό της διοίκησης για το προσεχές μέλλον.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, η κυρία Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών συμπλήρωσεήδη 90 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα υδάτινα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Από το 1929 που ιδρύθηκε επισήμως, μέχρι σήμερα, καταγράφει πολλές διακρίσεις, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, στην κολύμβηση, την υδατοσφαίριση και αισίως στην ιστιοπλοΐα. Είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδας και, ως τέτοιο, δικαιούται, αξίζει και χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτείας», συμπλήρωσε η κυρία Αλεξοπούλου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Π, δώρισε στην κυρία Αλεξοπούλου αναμνηστική μπλούζα και επετειακό λεύκωμα για τα γενέθλια των 90 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου.

Χριστίνα Αλεξοπούλου: "Ο ΝΟΠ αξίζει την υποστήριξη όλων μας" (φωτο)


Πηγή