Χρ.Παΐσιος:Παραμένω στρατιώτης και αγωνιστής του κόμματος

Θέλω να ευχαριστήσω το Κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν και πάλι στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας. Έχοντας όμως το κώλυμα της ανακηρύξεώς μου ως δεδομένο, έκρινα ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την πρόταση και τη μεγάλη αυτή τιμή, από τη στιγμή που θα χρειαστεί να παραιτηθώ πριν από τον προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Με τιμά ιδιαιτέρως η πρόταση του κόμματός μου της Νέας Δημοκρατίας, όμως με τιμά ακόμα περισσότερο η ψήφος των συναδέλφων μου που μου ανέθεσαν την θέση του προέδρου και πίστεψαν σε μένα. Κρίνω ότι για το καλό των συναδέλφων μου και για το έργο που έχω κάνει και που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δικηγορικό Σύλλογο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, έπρεπε να αρνηθώ την πρόταση του κόμματός μου της Νέας Δημοκρατίας.

Σίγουρα, ωστόσο, παραμένω πάντοτε στρατιώτης και αγωνιστής του κόμματος, κάτι που έχω αποδείξει, άλλωστε, στην όλη διαδρομή μου. Δηλώνω πάντα παρών στους αγώνες της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μου και όπου αλλού χρειαστεί.


Πηγή