Χ. Τετράδη: «Η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας»

Η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών αποτελούν για τη Νέα Δημοκρατία τα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας,Σε αυτό το πλαίσιο η υποψήφια βουλευτής Ζακύνθου, κ. Χριστίνα Τετράδη επισκέφθηκε επί δύο συνεχόμενες ημέρες το Νοσοκομείο, στέλνοντας το μήνυμα ότι η νέα κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επιλύσει άμεσα τις παθογένειες που υπάρχουν στους δύο τομείς, δρομολογώντας συγκεκριμένες δράσεις.

Η κ. Τετράδη μίλησε με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Λίνα Τσαρίδου, τον Υποδιοικητή, κ. Άκη Ποταμίτη και τον Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Αντώνη Λευτάκη, το Νίκο Ποταμίτη πρόεδρο της ένωσης νοσοκομειακών γιατρών, τον Βαγγέλη Τσώλα πρόεδρο των εργαζομένων, ενώ ξεναγήθηκε σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου και συζήτησε για αρκετή ώρα με πολλούς από τους εργαζόμενους, που υπό αντίξοες συνθήκες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η τραγική έλλειψη προσωπικού, καθώς και ο μειωμένος προϋπολογισμός, είναι τα βασικότερα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν από την κυβερνητική πολιτική στον τομέα της υγείας.

Σε δήλωσή της η κ. Τετράδη επεσήμανε:

"Τα τελευταία χρόνια το Νοσοκομείο και οι δομές υγείας στη Ζάκυνθο έχουν μεγάλες ελλείψεις, γεγονός που ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες και έχει επιπτώσεις στην κοινωνία της Ζακύνθου. Για τη ΝΔ, η υγεία είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Ως αυριανή κυβέρνηση θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου να βελτιώσουμε τις δομές υγείας, έτσι ώστε οι πολίτες να μην αισθανόμαστε ανασφάλεια στον τόπο μας. Το νοσοκομείο Ζακύνθου πρέπει και θα στελεχωθεί ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες, όχι μόνο των επισκεπτών αλλά πρωτίστως των κατοίκων του νησιού και των παιδιών μας".


Πηγή