Χ.Τετράδη: Προτεραιότητα η εξυπηρέτηση των πολιτών και στόχος μας οι σταθερές θέσεις εργασίας

Συνατήσεις με εργαζομένους του Δήμου του ΦΟΔΣΑ, της ΔΕΥΑΖ, της Πολεοδομίας, και των Τεχνικών Υπηρεσιών

Επισκέψεις στους χώρους εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου του ΦΟΔΣΑ, της ΔΕΥΑΖ, της Πολεοδομίας, και των Τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χριστίνα Τετράδη, προκειμένου να δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα, τις ανάγκες τους και τις συνθήκες εργασίας τους καθώς και να ακούσει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους.

Οι εργαζόμενοι που υποδέχθηκαν θερμά την κ. Τετράδη, της έθεσαν το ζήτημα της ενίσχυσης του προσωπικού, επισημαίνοντας ότι ενώ οι υποχρεώσεις αυξάνονται, οι εργαζόμενοι λιγοστεύουν συνεχώς, κυρίως λόγω της μη αναπλήρωσης όσων συνταξιοδοτούνται. Παράλληλα έθεσαν το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων, ώστε να μη φεύγουν όσοι αναλαμβάνουν καθήκοντα και αποκτούν την απαραίτητη εμπειρία.

Η κ. Χριστίνα Τετράδη, αφού ξεκαθάρισε πως θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να υπάρχουν σταθερές θέσεις εργασίας, επεσήμανε πως η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απολύσεις τους δημοσίους υπαλλήλους, δεν έπεισε κανέναν, καθώς στις Ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία ήταν η πρώτη δύναμη στους δημοσίους υπαλλήλους.

"Ασφαλώς υπάρχουν προβλήματα και προκλήσεις αλλά με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και κοινή προσπάθεια πάντα βρίσκονται λύσεις", επεσήμανε και πρόσθεσε:

"Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση ακολούθησε μια "μαύρη" προπαγάνδα που υποστήριζε ότι ο Μητσοτάκης μόλις γίνει πρωθυπουργός θα απολύσει κόσμο. Αυτή η ψευδής αναφορά γύρισε μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι δημόσιοι υπάλληλοι στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε θέση και στόχος μας είναι οι θέσεις εργασίας να είναι σταθερές.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι, τόσο ο Πρόεδρός μας, όσο και εμείς που συμπορευόμαστε μαζί του, είμαστε δίπλα στον κόσμο της εργασίας. Όσοι προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, όπως εσείς, που σημαίνει ότι όσοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όχι μόνο δεν κινδυνεύουν και δεν πρέπει να ανησυχούν αλλά αντίθετα θα ανταμειφθούν. Πάντα αξιοκρατικά.

Εφόσον οι Ζακυνθινοί με εμπιστευτούν και με εκλέξουν βουλευτή, να είστε βέβαιοι πως από την επόμενη κιόλας στιγμή μαζί με την Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ζακύνθου θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα διεκδικήσουμε από κοινού πράγματα για τον τόπο μας και τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχει ούτε ώρα για χάσιμο, παρά μόνο για δράση. Είμαι βέβαιη πως μαζί θα καταφέρουμε πολλά. Έχει αποδειχθεί πως με τη μιζέρια και τη διχόνοια δεν πάει τίποτα μπροστά. Η Ζάκυνθος αξίζει καλύτερης τύχης σε όλα τα επίπεδα και εμείς είμαστε η νέα δύναμη που θα κερδίσει το στοίχημα".


Πηγή