Ελένη Ταπεινού: « Μπήκα στην πολιτική για να υπηρετήσω τη γενιά μου»


Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ελένη Ταπεινού δήλωσε:

O Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πράξη τη δέσμευσή του για ριζική ανανέωση της Ν.Δ. φέρνοντας στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή. Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει με τη σφραγίδα του αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν για να γυρίσει σελίδα η χώρα.

Ήταν τιμητικό για εμένα ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. με επέλεξε να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαΐα και ιδιαίτερα συγκινητικό όταν μου ζήτησε να τον προσφωνήσω στην κεντρική κομματική του συγκέντρωση στην Αθήνα ως η νεότερη της παράταξης πανελλαδικά.

Οι νέοι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. δίνουμε μια διαφορετική δυναμική και είναι βέβαιο ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα εργαστούμε σκληρά για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος με προοπτικές και εξέλιξη. Πρέπει να δημιουργηθούν καινούργιες ευκαιρίες. Πρέπει η νέα γενιά να μείνει στον τόπο της. Πρέπει να σταματήσει αυτή η μεγάλη «αιμορραγία» νέων προς το εξωτερικό.

Μπήκα στην πολιτική για να υπηρετήσω τη γενιά μου, η οποία έχει δικαίωμα στην εργασία για μια αξιοπρεπή ζωή.

Μπήκα στην πολιτική για να δουλέψω τον τόπο μου. Η Αχαΐα είναι ο τόπος που αξίζει να ζεις και να μάχεσαι γι αυτόν καθώς διαθέτει μια μεγάλη ιστορική πορεία, αξιοσημείωτο πολιτιστικό απόθεμα αλλά και απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό κάλος. Οι δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης είναι τεράστιες αφού είναι ένας ευλογημένος τόπος, περικλείεται από βουνά και βρέχεται από θάλασσα ενώ συνδυάζει μεγάλες αγροτικές περιοχές με μια σπουδαία βιομηχανική ζώνη. Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο να προσπαθήσω ούτως ώστε η Αχαΐα να κερδίσει όλα όσα της αξίζουν.

Μπήκα στην πολιτική με αίσθημα ευθύνης για ένα καλύτερο μέλλον!».


Πηγή