11η Ηπατο-Γαστρεντερολογική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική επιστημονική εκδήλωση από το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας και τη Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική Ιωαννίνων στη Λευκάδα

Μια ακόμη αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ), σε συνεργασία με τη Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελεί η 11η Ηπατο-Γαστρεντερολογική Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λευκάδα. Στόχο έχει, την επιμόρφωση των ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας.

Οι εργασίες της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Λευκάδα.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν σημαντικοί επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, κλινικά φροντιστήρια και στρογγυλά τραπέζια.

Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει και Νοσηλευτική συνεδρία που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 8 Ιουνίου το πρωί 11.00 – 12.30.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 με την καθιερωμένη συνάντηση Γαστρεντερολόγων της ΒΔ Ελλάδας.

Η Εναρκτήρια Τελετή του συνεδρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00 – 20.30 με προσκεκλημένο ομιλητή ομότιμο Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) κ. Ι. Κυριόπουλο με ομιλία: «Πολιτική Οικονομία των Χρόνιων Νοσημάτων»

Η εγγραφή στις εργασίες της Εκδήλωσης είναι δωρεάν.

Χορηγούνται 19 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA E-mail: info@conferre.gr, Website: www.conferre.gr

Tags:Ηπατο-Γαστρεντερολογική εκδήλωση


Πηγή