Art Of Speed: Ολοκληρώνεται σήμερα  το 3ο Rally Sprint Αλφειός

  • Mε την ειδική στα Καλυβάκια!

Ξεκίνησε χθες το 3ο Rally Sprint Αλφειός το οποίο διοργανώνει η Art Of Speed χθες και σήμερα , και στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή 24 πληρώματα με ντόπιους οδηγούς αλλά και πληρώματα εκτός νομού οι οποίοι ακολουθούν το θεσμό του Κυπέλλου Χώματος στον οποίο προσμετρά και ο συγκεκριμένος αγώνας. Έπειτα από μερικά χρόνια το 3ο Ράλλυ Σπριντ Αλφειός με την υποστήριξη του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, διεξάγεται στην ίδια ειδική διαδρομή, στην «Μακρίσια – Καλυβάκια». Φέτος όμως καινοτομεί καθώς ο αγώνας είναι διήμερος, διότι χθες Σάββατο έγινε η Super ειδική στο γνωστό πλέον χώρο του Γρύλλου όπου έχουν γίνει έως τώρα πολλοί αγώνες φιλικοί αλλά και του θεσμού TRC. Όπως είπαμε ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Σπρίντ Χώµατος 2019 και αποτελεί τον 2ο αγώνα του θεσμού.

Χθες μετά τον διοικητικό-τεχνικό έλεγχο, πραγματοποιήθηκε η υπερειδική διαδρομή(s.s.s) Γρύλλος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Δ.Δ. Γρύλλος του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων μήκους 1.35χλμ. Κάθε αγωνιστικό αυτοκίνητο πραγματοποίησε 2 γύρους. Σήμερα το πρωί , η αγωνιστική δράση μεταφέρεται στην ειδική διαδρομή λίγο έξω από τα Μακρίσια και κατεύθυνση πρός Καλυβάκια όπου πραγματοποιείται η «εκκίνηση» της ειδικής μήκους 11χλμ., η οποία θα πραγματοποιηθεί 3 φορές, με το Service Park να βρίσκεται στην όμορφη πλατεία του Δ.Δ. Καλυβάκια. Ώρα εκκίνησης : 10:00 (η ειδική κλείνει μια ώρα νωρίτερα για τους θεατές).
Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η απονομή στα Καλυβάκια όπου θα βραβευτούν οι νικητές σε μια ωραία εκδήλωση.

Οι συμμετοχές

Το πρόγραμμα


Πηγή