H τελική σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου

Ανακηρύχθηκε και επίσημα από το Πρωτοδικείο Ηλείας η σύνθεση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου Πύργου, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια ανατροπή ή έκπληξη σε σχέση με αυτά που είχαν ήδη γραφτεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ. Υπενθυμίζεται ότι από τους συνολικά 33 δημοτικούς σύμβουλους, οι 24 εκλέγονται στη ΔΕ Πύργου, οι 4 στη ΔΕ Ωλένης, οι τρεις στην ΔΕ Ιάρδανου και οι δύο στη ΔΕ Βώλακος.

Από τον συνδυασμό «Ανάσα» του νεοεκλεγέντος δημάρχου Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλου εκλέγονται συνολικά 9 δημοτικοί σύμβουλοι, ένας εκ των οποίων στη ΔΕ Ωλένης: Κυριαζής Νώντας, Βγενόπουλος Ανδρέας, Παπαδημητρίου Γιάννης, Αλικάκη-Τζανέτου Ρούλα, Αχτύπης Μαρίνης, Σωτηρόπουλος Βασίλης, Μεσσαλάς Δημήτρης, Σπηλιωτόπουλος Γιάννης, Κοτσώνης Νίκος (ΔΕ Ωλένης).

Από τον συνδυασμό «Μαζί Μπροστά» του Κώστα Νικολούτσουεκλέγονται συνολικά 6 δημοτικοί σύμβουλοι: Κώστας Νικολούτσος (επικεφαλής), Ανδριόλας Γιώργος, Σκαρτσιάρης Ανδρέας, Χριστόπουλος Χρήστος (ΔΕ Πύργου), Γεράνιος Κων/νος (ΔΕ Βώλακα) και Λιατσής Δημήτρης (ΔΕ Ιάρδανου).

Από τον συνδυασμό «Μπορούμε» εκλέγονται 5 δημοτικοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής Στάθης Καννής, ο Νίκος Θεοδώρου, ο Βασίλης Παναγόπουλος (ΔΕ Πύργου), ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος (ΔΕ Ωλένης) και ο Παναγιώτης Φραγκαντώνης Παναγιώτης (ΔΕ Βώλακος).

Ο συνδυασμός «Πύργος Έργο Πολιτών» εκλέγει πέντε 5 δημοτικούς σύμβουλους, οι οποίοι είναι ο επικεφαλής Αντώνης Καράμπελας, ο Διονύσης Μπέλτσος, ο Θεόδωρος Ντοάς (ΔΕ Πύργου), ο Νίκος Κατελούζος (ΔΕ Ιάρδανου) και ο Γιάννης Παναγόπουλος (ΔΕ Ωλένης).

Από τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» εκλέγονται τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής Γιάννης Αργυρόπουλος (του Γεωργίου), ο Γιάννης Αργυρόπουλος (του Παναγιώτη) από τη ΔΕ Πύργου και ο Θεόδωρος Κόρδας (ΔΕ Ωλένης).

Από τον συνδυασμό «Πύργος – Πρωτεύουσα Ευθύνης» οι δύο δημοτικοί σύμβουλοιπου εκλέγονται είναι ο επικεφαλής Λάμπης Αριστειδόπουλος και η Χριστοπούλου – Πισιμάνη Ασπασία (ΔΕ Ιάρδανου).

Τέλος, εκλέγονται και οι επικεφαλής των συνδυασμών παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση», Χρήστος Γιάνναρος, «Ελληνική Αυγή για τον Πύργο», Ανδρέας Δημητρόπουλος και «Αναγένεσις», Χάρης Μιχαλακόπουλος (επικεφαλής)

Κυριαζής Νώντας

Βγενόπουλος Ανδρέας

Παπαδημητρίου Γιάννης

Αλικάκη-Τζανέτου Ρούλα,

Αχτύπης Μαρίνης

Σωτηρόπουλος Βασίλης

Μεσσαλάς Δημήτρης,

Σπηλιωτόπουλος Γιάννης

Κοτσώνης Νίκος

Γιώργος Ανδριόλας

Χρήστος Χριστόπουλος

Ανδρέας Σκαρτσιάρης

Γεράνιος Κων/νος (ΔΕ Βώλακος)

Λιατσής Δημήτρης (ΔΕ Ιάρδανου)

Νίκος Θεοδώρου

Παν/της Φραγκαντώνης (ΔΕ Βώλακος)

Σπύρος Κωνσταντόπουλος (ΔΕ Ωλένης)

Βασίλης Παναγόπουλος

Διονύσης Μπέλτσος

Θοδωρής Ντοάς

Γιάννης Παναγόπουλος

Νίκος Κατελούζος

Γιάννης Αργυρόπουλος (του Παν/τη)

Θεόδωρος Κόρδας (ΔΕ Ώλενας)

Χριστοπούλου – Πισιμάνη Ασπασία (ΔΕ Ιάρδανου)

Παρών στο νέο συμβούλιο ο Χρ. Γιάνναρος (Λαϊκή Συσπείρωση)

Χάρης Μιχαλακόπουλος (επικ. Αναγένεσις στον δήμο Πύργου)

Ανδρέας Δημητρόπουλος (επικ. Ελληνικής Αυγής για τον Πύργο)


Πηγή