Kονιδάρη: Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα;


Με περιοδείες στη Δυτική Αχαϊα συνέχισε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη…

…το εντατικό πρόγραμμα επισκέψεών της μέχρι και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στις συναντήσεις που είχε με πολίτες τόνισε ότι στις επικείμενες εθνικές εκλογές καλούμαστε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για την πατρίδα μας και τις οικογένειές μας.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν καταθέσει ένα ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο. Το διακύβευμα είναι σαφές: Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα;» ήταν το ερώτημα που έθεσε στους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε και τόνισε ότι το σχέδιο της ΝΔ δίνει σε όλους μας το δικαίωμα να βλέπουμε το σπίτι μας ως το οικογενειακό καταφύγιο και όχι σαν οικονομικό βάρος.

Όπως ανέφερε η Ελ. Κονιδάρη, στο σχέδιο της ΝΔ περιγράφεται με ξεκάθαρο τρόπο πως θα δημιουργηθούν νέες δουλειές, με ικανοποιητικούς μισθούς και συνθήκες εργασίας, αλλά και πως θα ενθαρρυνθεί η επιχειρηματικότητα και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Με συγκεκριμένα παραδείγματα εξήγησε ότι σε αυτό τον σχεδιασμό κατέχει δεσπόζουσα θέση ο πρωτογενής τομέας και υπενθύμισε ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει περιγράψει με ακρίβεια τις πολιτικές που θα εφαρμόσει για τη μείωση των φόρων και των εισφορών, ώστε να αυξηθεί πραγματικά το διαθέσιμο εισόδημα των ελληνικών οικογενειών και περισσότερο των αδύναμων που υπέφεραν και υποφέρουν από την κρίση.

«Είναι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Κ. Μητσοτάκης απέναντι στις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Και θα τις τηρήσει! Ενωμένοι μπορούμε» τόνισε η υποψήφια Βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ.


Πηγή