Oι πρώτες δηλώσεις του νέου Δημάρχου Ζακύνθου κ. Νικήτα Αρετάκη στα ΜΜΕ

Νέος Δήμαρχος Ζακύνθου εκλέχτηκε ο Νικήτας Αρετάκης με ποσοστό 67,92% (12.372 ψήφοι)
έναντι του κ.Γιώργου Αρμένη που στο β΄γύριο πήρε ποσοστό 32,08% (5.844 ψήφοι)
Αξίζει να συμειωθεί ότι το ποσοστό αποχής στο β΄γύρο έφτασε στο 55,17 (ψήφισαν 18.991 από συνολικά 42.363 εγγεγραμμένους) ενώ το ποσοστό σε άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια πήγε στο 4,08%(775 ψήφοι)
Ο νέος Δήμαρχος που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1/9/2019 στις πρώτες δηλώσεις του στα ΜΜΕ υπογράμισε :
"Είμαι συνηθισμένος να κάνω αποτιμήσεις των έργων μου." δήλωσε με νόημα και συνέχισε,
"Ελπίζω, ότι όταν θα κάνουμε την αποτίμηση των έργων μου, τότε θα γιορτάσουμε και τότε θα μείνετε ικανοποιημένοι και τότε θα αποδείξω ότι είμαι αντάξιος των όσων προσφέρατε σε μένα.
Η επόμενη μέρα, θα αρχίσει από την εκπλήρωση των υποσχέσεων που έχουμε σε εσάς.
Θα πραγματοποιήσω αυτά που έχω υποσχεθεί πάση θυσία, και πιστεύω ότι θα μπορέσω να σας βλέπω στα μάτια, όπως με κοιτάζετε εσείς, ικανοποιημένοι.
Δεν θα σας πω πότέ ψέματα, δεν θα κρύψω ποτέ την αλήθεια. Θέλω να είστε συνεργάτες στην προσπάθεια μου και θέλω να μείνετε ευχαριστημένοι.
Αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο, θέλω να μου το λέτε. Νομίζω ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία μας, Η συνεργασία θα μας οδηγήσει να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και θα αποδείξει ότι ο Ζακυνθινός πολίτης, αξίζει πολύ περισσότερα, από αυτά που έχει σήμερα.
Έχει αδικηθεί σήμερα από την αυτοδιοικητική παρουσία. Θα έπρεπε να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ελπίζω να ανταποκριθώ σε αυτό και θα αρχίσω την επόμενη ημέρα.
Έχω την εντύπωση, ότι η εμπειρία έχει ένα σημαντικό ρόλο και η σωστή διαχείριση και το μεράκι, του να κάνεις το καθήκον σου και αυτό που σου επιτάσσει η θέση που βρίσκεσαι, είναι το σοβαρότερο"


Πηγή