«The Urban Game Mini» στον Πειραιά

Επισκεφτήκαμε πριν λίγες ημέρες το «The Urban Game», στον Πειραιά, εμπνευσμένο από τον συμπατριώτη μας και μέλος της Νεολαίας μας, Νίκο Βανδώρο, το οποίο με την υποστήριξη και της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, μετέτρεψε για τέταρτη συνεχή χρονιά τον αρχαιολογικό χώρο των Νεώσοικων της Ζέας σε ένα παιχνίδι γρίφων.

Οι Νεώσοικοι ήταν στην αρχαιότητα επιμήκη κτήρια που στέγαζαν τις τριήρεις του Αθηναϊκού στόλου. Σήμερα, κατάλοιπά τους σώζονται σε υπόγειους χώρους σύγχρονων κτηρίων, μίας πολυκατοικίας και ενός σχολείου στην Ακτή Μουτσοπούλου. Αυτός ο αυτόνομος αρχαιολογικός χώρος, ένα συμβολικό και ουσιαστικό «κενό» μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον της πόλης, γίνεται ζώνη γνώσης και ψυχαγωγίας.
Είχαμε, λοιπόν, κι εμείς τη χαρά να λάβουμε μέρος σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση που συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο «gaming», τέχνη, πολιτισμό και ψηφιακό περιβάλλον.
Την Αδελφότητα εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά και η Υπεύθυνη των Μουσικών και Χορευτικών Τμημάτων Διονυσία Βασιλάτου.
Ευχόμαστε στον Νίκο Βανδώρο καθώς και σε όλους τους Νέους του τόπου μας καλές και δημιουργικές δράσεις !!

Για το Δ.Σ.

Η Αντιπρόεδρος

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

IMG 8565IMG 8565IMG 8565IMG 8565IMG 8565IMG 8565IMG 8565IMG 8565


Πηγή