To καλοκαίρι ήρθε στην Πάτρα για να μείνει – Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Αν για κάποιον λόγο δεν πήγατε για μία βουτιά το Σαββατοκύριακο στις κοντινές παραλίες της Πάτρας, μην ανησυχείτε.

Θα έχετε την ευκαιρία και τον χρόνο για να το κάνετε σε κάποια από τις μέρες που έρχονται μέσα στην εβδομάδα, αφού ο υδράργυρος φαίνεται ότι έχει σταθεροποιηθεί στους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Γεγονός που δείχνει ότι το καλοκαίρι ήρθε για να φωλιάσει στην καθημερινότητά μας και πλέον μπαίνουμε κανονικά στην καλοκαιρινή περίοδο, με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα μπάνια στη θάλασσα, τα μαγιό, τα κοντομάνικα, τα σορτσάκια και τις παντόφλες με τη διχάλα.

Σύμφωνα με το Meteo, ο καιρός στην Πάτρα θα είναι αρκετά ζεστός τις μέρες της επόμενης εβδομάδας που έρχεται και μάλιστα την Παρασκευή το θερμόμετρο θα πιάσει συνθήκες καύσωνα, φτάνοντας τους 35 βαθμούς.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες:

To καλοκαίρι ήρθε στην Πάτρα για να μείνει - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες To καλοκαίρι ήρθε στην Πάτρα για να μείνει - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες To καλοκαίρι ήρθε στην Πάτρα για να μείνει - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες To καλοκαίρι ήρθε στην Πάτρα για να μείνει - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες To καλοκαίρι ήρθε στην Πάτρα για να μείνει - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες


Πηγή