To πιο πλούσιο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου έφτασε στο Κατάκολο της Ηλείας

Το νεότερο και ίσως πιο πλούσιο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου το Celebrity Edge της Celebrity Cruises, κατέπλευσε στο Κατάκολο το πρωί της Κυριακής.

Μπορεί στην Ηλεία και στην Ελλάδα να έχουμε εκλογές σήμερα, όμως η συγκεκριμένη άφιξη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Το ilialive βρέθηκε νωρίς το πρωί στο λιμάνι Κατακόλου για να καταγράψει τις πρώτες εικόνες από το πανέμορφο και υπερσύγχρονο αυτό κρουαζιερόπλοιο που μεταφέρει 2.652 επιβάτες σε αυτό το ταξίδι.

Περίπου σε ένα μήνα θα βρεθεί και πάλι στο Κατάκολο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει μια γιορτή υποδοχής του, καθώς σήμερα δεν μπορούσε να γίνει λόγω των εκλογών.

Η εταιρία με το σχεδιασμό του Edge επαναπροσδιορίζει τον όρο μοντέρνα πολυτέλεια στην κρουαζιέρα. Όπως φαίνεται και στις πρώτες εικόνες, συνδυάζει τις μίνιμαλ γραμμές με το περιβάλλον…

Μάλιστα στο πλοίο υπάρχει και ο “κήπος της Εδέμ” και άλλες πράσινες παρεμβάσεις, αλλάζοντας άρδην κάτι τι που γνωρίζαμε ως τώρα για τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια.

Τα πρώτα ταξίδια έγιναν στην Καραϊβική και έπειτα διέσχισε τον Ατλαντικό με προορισμό τη Μεσόγειο για να επιστρέψει μετά το πέρας της θερινής περιόδου και πάλι στην Καραϊβική.

Σε ότι αφορά τη φιλοξενία μπορεί να μεταφέρει 2900 επιβάτες και διαθέτει πολυτελή δωμάτια, σουϊτες και βίλες οι οποίες εκτείνονται σε δύο επίπεδα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα…

Αυτό ίσως να είναι το καλύτερο νέο για το Κατάκολο της κρουαζιέρας για το 2019…

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    4 Ιουνίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία