ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ/ΝΥΔΡΙΟΥ | 1ο Summer TAEKWONDO training SESSIONS 2019

Το ΔΣ του Συλλόγου μας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Summer TAEKWONDO training SESSIONS 2019

ΛΕΥΚΑΔΑ. Η εκδήλωση περιείχε διδασκαλία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από το Διεθνή εκπαιδευτή ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ και τον εκπαιδευτή ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, στοχομαχία, Φυσική κατάσταση και αντοχή αυτοάμυνα, Tul αλλά και διαδραστικές θεματικές ενότητες αφού ο σύλλογος συνεργάστηκε με το γυμναστή ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ο οποίος δίδαξε τους αθλητές πάνω στην ταχύτητα την αντοχή και την έκρηξη, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ο οποίος δίδαξε Τοξοβολία, την ψυχολόγο ΡΗΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η οποία μίλησε στ ους αθλητές για την αντιμετώπιση του άγχους αλλά και για το bullying.

Το summer training SESSIONS πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως 29 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο 7χ7,στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας Λευκάδας, εξωτερικά στην περιοχή του ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ Λευκάδας, στη Βασιλική Λευκάδας και στο Μεγανήσι Λευκάδας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς που στήριξαν τη διοργάνωση όπως τα εστιατόρια ζεύκι, θυμάρι, fast food west burger, taste and coffee, Zymis, καφέ Πέτρος, τα θαλάσσια παιχνίδια water sports του Κυριάκου Γεωργίου ,το Ξενοδοχείο PONTI beach του Κονιδάρη Σπυρίδωνα, το Δήμο Μαγνησίου, το Ξενοδοχείο Meganisi, το σύλλογο Φάρο.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με ομαδικούς αγώνες και αγώνες σπασιμάτων όπου 80 αθλητές παρουσίασαν την τέχνη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στον κόσμο της Λευκάδας. Να ευχαριστήσουμε το Μαυροκεφαλο Δημήτρη για την χορηγία των νερών στη διάρκεια των αγώνων αλλά πάνω από όλα το Δήμο Λευκάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.

Eυχαριστούμε την φυσιοθεραπευτρια ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΒΙΟΛΕΤΑ για το μάθημα πρώτων βοηθειών καθώς και τους διαιτητές μας ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΓΡΩΡΓΙΟ,ΓΡΉΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ,ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΣΤΕΦΑΝΟ,ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΡΙΑ για την πολύτιμη βοήθειά τους καθολη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Πηγή